طرز تهیه شیرینی کاکا

0
208
کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

مواد لازم :

 

آرد گندم ۱۵۰ گرم (يك پيمانه)
كدو حلوايي پخته و له شده يك پيمانه
تخم‌مرغ يك عدد
شكر نصف پيمانه
بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
گلاب يا شير نصف پيمانه
گردو خرد شده در صورت تمايل نصف پيمانه
دارچين، هل و روغن به ميزان لازم

 

طرز تهیه :

 

تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.

 

منابع : groohashpazi

بیتوته

افزودن دیدگاه

لطفا دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید